Traditions : een pure vormgeving voor traditionele waarden.

Less is more, en eenvoud siert

 

Deze stellingen zijn zeker van toepassing op de collectie trouwringen van Traditions. Traditions trouwringen zijn uniek en speciaal in hun eenvoud. De collectie wordt gekenmerkt door zijn puurheid en kwaliteit.

Omdat een ring geen begin of einde heeft, staat ze symbool als cirkel zonder einde voor het huwelijk waarbij mensen voor altijd aan elkaar verbonden worden. Deze collectie trouwringen benadrukt met haar eenvoud de originele symbolische betekenis van de trouwring. Met hun uitstekende kwaliteit symboliseren de Traditions trouwringen een lange duurzame relatie.

 

Ontdek ook de bicolor trouwringen met de unieke Traditions de Luxe

Ontwerp in een oogwenk je bicolor of meerkleurige trouwring van goud

Omdat je houdt van een traditioneel design in 2 kleuren

 

 

 

Traditions zijn puur en persoonlijk

Personal Ring Design:  Ontwerp je eigen trouw- of partnerring

 

Traditions is een collectie met eindeloze keuzemogelijkheden. Ze houdt vast aan traditionele waarden en een pure vormgeving.

 

De eenvoud van Traditions trouwringen maakt ze uitermate geschikt om te personaliseren, en de keuzemogelijkheden zijn ruim. Zo kan men volledig zelf de afmetingen en vormen van de trouwringen bepalen, deze al dan niet versieren met diamant, en deze te graveren naar wens. Met Traditions ontwerp je helemaal zelf je juweel naar keuze, en bepaal je helemaal zelf hoe je trouwringen er uit gaan zien.  

 

De trouwringen van Traditions zijn helemaal naadloos, en zijn perfect afgerond aan de binnenzijde voor een optimaal draagcomfort. De collectie weet vakmanschap en creativiteit perfect te combineren.

 

Neem snel een kijkje naar de mogelijkheden via onze ringconfigurator en creëer er je geheel eigen exemplaren. De vele mogelijkheden tot personalisatie zorgen ervoor dat de Traditions collectie intussen een uitbreiding kent met meer dan 18000 keuzes.

 

 

De ring configurator

https://www.ringconfigurator.eu/#/search

 

Visualiseer al de eindeloze mogelijkheden met de juiste prijs erbij. Andere kleur, dikte, model, breedte, verschillende steenzettingen. Alles in enkele clicks.

 

Ontwerp zelf in 7 stappen je eigen traditionele trouwring volgens je budget en je ziet onmiddellijk hoeveel je ring kost.

 

Kies uit 6 klassieke vormen (4T, 5T, 6T, 7T, 8T, 9T) van strak tot rond, en zoek de ring uit die je het beste aanpast. Vervolgens heb je de keuze uit het materiaal en de kleur waaruit je ring gemaakt wordt. Goud(18K, 14K) in geel, wit, champagne (naturel wit), of rood goud. Platina in zilverwit en palladium (Pd500) in lichtgrijs.

 

 Er zijn 24 meerkleurige of bicolor kleurcombinaties waarbij geelgoud, of roségoud, altijd gecombineerd wordt met gerhodineerd witgoud.

 

Houd je van een smalle of brede stoere ring? De Traditions ringen gaan van 2mm tot 8mm breedte. Hoogglanzend of mat? Kies uit 4 verschillende afwerkingen. Met of zonder briljanten? Afhankelijk van het model en de geselecteerde dikte heb je de keuze uit 12 verschillende steenzettingen.  

 

Handig: door de schommeling van de grondstofprijzen, veranderen de prijzen soms. In de ringconfigurator vind je altijd de nieuwste, juiste prijs.

 

 

 

Configureer je ring en zie meteen hoe je droomring er uit ziet. Stap met je unieke referentie naar onze winkel of kom langs en dan helpen wij u graag verder.

 

 

Goudsmederij VdB&VR is een toonaangevend Belgisch familiaal productiebedrijf, die gespecialiseerd zijn in het ontwerp van trouw- en vriendschapsringen.

Waarom een VdB&VR ring kiezen?

Gegarandeerd jarenlang draagplezier.

VdB&VR biedt een ongelooflijke keuze. Van klassieke, traditionele stijl tot handmade en trendy designs.

VdB&VR garandeert altijd een fijne kwaliteit door een combinatie van innovatieve productiemethoden en traditionele ambacht.  100% Belgisch en écht een plezier om levenslang te dragen.