Webshop catalogus

Garantie

Garantie Bepalingen
 
 
Alle horloges van de merken die op deze site verkocht worden, worden geleverd met een originele fabrieksgarantie. Lees zorgvuldig het garantieboekje om precies te weten wat door de garantie gedekt wordt. Belangrijk om weten is dat een aankoopbewijs of een aankoopfaktuur NIET als garantie geldt. U dient daarom het garantieboekje en de ingevulde garantiekaarten goed te bewaren voor het geval u aanspraak op de garantie wenst te maken. De fabrikant aanvaardt enkel originele en correct ingevulde garantiekaarten, dus ook geen copy's of ingescande garantiekaarten. Mocht uw horloge teruggestuurd moeten worden zal u na de herstelling uw originele garantiekaart steeds terug krijgen.
 
De fabrieksgarantie dekt defecten die als fabricagefout beschouwd worden. Ongevallen, beschadigingen, slijtage en onjuist gebruik vallen niet onder de fabrieksgarantie. De voorwaarden kan u steeds terugvinden in het bijgeleverde garantieboekje. De garantie vervalt eveneens wanneer het horloge door een onbevoegde of niet erkende horlogemaker hersteld werd en wanneer er aanpassingen met al dan niet originele stukken gebeurt zijn.
 
 
 
Na ontvangst van uw horloge en originele garantiebewijs zullen wij, volgens de instructies van de fabrikant, oordelen of u aanspraak kan maken op de garantie. Wanneer de garantie niet van toepassing is zullen wij u hierover zo snel mogelijk berichten. Wanneer u wel aanspraak maakt op herstelling onder garantie zullen wij het doorsturen naar de fabrikant. De gemiddelde reparatietijd, verzendingen inbegrepen, duurt over het algemeen 3 tot 6 weken.
 
Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram
© 2024 Juwelier Vande Velde. Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen zijn incl. BTW.