Webshop catalogus

Verzendingen

Wij gebruiken Mikropakket om onze bestellingen te verzenden.

Meer over de leveringen vind u op de website van Mikropakket.

 

Wij versturen geen artikelen boven 499 euro. Deze kunnen wel gereserveerd worden via mail en nadien opgehaald worden in de winkel.

Wij versturen enkel binnen België.

 

Levering en leveringstijd 

De levering van de producten gebeurt door Mikropakket  op het leveringsadres dat door de koper werd opgegeven. Indien niemand aanwezig is, zal de chauffeur een briefje achterlaten zodat een afspraak kan worden gemaakt.

 

De koper erkent kennis te hebben van het feit dat op de verzending van de producten de algemene voorwaarden van levering van de verkoper van toepassing zijn en erkent deze te aanvaarden.

 

Juwelier Vande Velde neemt de verbintenis op zich om de producten zo spoedig mogelijk te leveren, waarbij als richttermijn een leveringstermijn van 15 dagen wordt overeengekomen. Partijen aanvaarden evenwel dat de leveringstermijn ingevolge uitzonderlijke omstandigheden langer kan zijn dan vermelde richttermijn.

 

De verzendingskosten voor een levering van producten in België zijn gratis vanaf aankoop van 100 euro met uitzondering van de artikelen in promotie. Voor een levering van minder dan 100 euro en promotieartikelen komen er 10 euro verzendingskosten bij.

Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram
© 2024 Juwelier Vande Velde. Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen zijn incl. BTW.